För P15 och äldre vann Simon Nilsson, därefter Fabian Nordström,
Johan Nordström och på fjärde plats Simon Persson.

I B-slutspelet vann Jim Thiesen och på god andraplats kom Emil Johansson.
När det gäller P9 så segrade Max Sterner, tvåa blev Axel Ström-Lind och trea André Mårtensson.

Oliver Tillgren kom på fjärde plats. I B-slutspel kom Teddy Johansson etta och William Björklund tvåa.

I F11 vann Ida Andersson och Izabella Verweij-Svensson kom på andra plats.

I klassen P13 tog Simon Nilsson hem segern och därefter kom Jimmy Åkesson,
Simon Persson och Fabian Nordström.

I B-slutspelet kom Emil Johansson etta och Jim Thiesen tvåa.
I P11 vann Jim Thiesen över André Vogel Lindskog, Max Sterner kom trea och Marcus Von Schantz kom fyra.

15-04 2009

Simon Nilsson klubbmästare i P13!

Simon Nilsson vann idag klubbmästerskapet i P13 efter seger mot Jimmy Åkesson i finalen med 10-12, 15-13, 11-4, 11-5. På 3:e
och 4:e plats hamnade Simon Persson och Fabian Nordström. I B-slutspelet segrade Emil Johansson efter finalseger mot Jim Thiesen med 15-13, 11-8.
 Det var en mycket fin tävling med fina prestationer vid bordskanten.

1-4  2009

Jim Thiesen klubbmästare i P11!

Jim Thiesen vann ikväll Tomelilla AIS Bordtennis klubbmästerskap i P11 efter vinst i finalen mot Andrè Vogel Lindskog. P11-klassen som lockade 11 st deltagare, som alla kämpade på och gjorde bra prestationer vid bordskanten.

P11, A-slutspel

1. Jim Thiesen, 2. Andrè Vogel Lindskog, 3. Max Sterner, 4. Marcus Von Schantz,

Finalresultat: 12-14, 11-3, 11-7, 9-11, 11-2

Jim Thiesen på utflykt i Åstorp igår! 16/3

Jim Thiesen var igår på utflykt i Åstorp och Stag international cup/vårspelen.
Med sig hem i bagaget fick han 40 nya poäng, vilket betyder avancemang på UGP-listan.
Jim slutade på 8:e plats i P11, efter förlust mot Hampus Olsson, KFUM Kristianstad.
I omgången innan gjorde Jim en stark match mot dansken Poul Joensen, Brönshöj som han besegrade med 3-1 i set.

Storvinst för Tomelilla AIS 2 mot Svedala BTK 2! 26/2

Tomelilla AIS 2 besegrade igår jumbon i div. 5, Svedala BTK 2 med klara 8-1.
Jim Thiesen fortsätter att imponera och vann denna gång båda sina singlar + dubbeln tillsammans med Mensur Avdullah.
Jim har därmed vunnit 4 singelsegrar under säsongen i pingisfemman, starkt med tanke på att han endast är 10 år gammal.

4-1 2009

Fyrtal i ess. Här har ni de bästa spelarna i alliansens P13 och P11. Från vänster: Robin Sippola (tvåa i P13), Jimmy Åkesson (etta i P13), Jim Thiesen (etta i P11) och André Vogel-Lindskog (tvåa i P11). Sippola har Skurups BTK som klubbadress, de tre övriga tillhör Tomelilla AIS.

100 pingisungdomar
stred om medaljerna

Det bjöds inte på några större sensationer i säsongens tredje allianstävling i bordtennis, vilken avgjordes i Degebergaskolans sporthall den gångna helgen.

Lite drygt 100 spelare deltog. Flest spelare, 30 stycken, bidrog Tomelilla AIS med. Tais vann också mest, närmast bestämt fyra klasser. Till detta ska läggas tre B-klasstriumfer.
Tioårige Jim Thiesen dominerade ännu en gång stort i P11, där han nu vann för tredje alliansen i rad. I de två tidigare allianserna har det varit fyrdubbelt Tais i P11-topp, men den här gången sprängdes kvartetten av en alliansdebutant, Isak Jönsson från Hörby UNF, som vann sin grupp efter triumf över bland andra Oscar Olofsson från Tais och sedan tog två segrar till innan Jim Thiesen stoppade framfarten i semin.
I P13 bjöds det på tävlingens bästa spel. Vann gjorde Jimmy Åkesson för tredje alliansen i rad efter 3-0 i set i finalen över Skurups Robin Sippola. Här hade dock Sippola, som valde att spela i P13 i stället för den P11 han hade kunnat medverka i, 10-6 i det tredje setet, men Åkesson vände och vann. I kvartsfinalen gjorde Robin Sippola sin starkaste match och betvingade Simon Persson från Tais med 3-1 efter fyra knallhårda set.