Tänker skriva lite om mig själv.                                          
Jag tycker tyvärr inte om att visa mig på foto varje gång någon tar foto på mig
så tager jag bort det eller så vill jag inte någon får visa det, gillar inte att se mig själv
på foto, kommentera inte varför men på fotona under förstår ni nog varför jag inte tycker om mig själv men ibland ville man jo ändå ha något minne och vilken tur andra har tagit lite bilder för annars hade jag ju inga foto på förre och efter mitt nya Liv.

Man har gått igenom alla sorts bantningskurer som finns och ja visst fungera dom alla mera eller mindre, så fort man inte följer kuren så går man tyvärr upp i vikt igen.
I april månad 2009 kom jag i kontakt med en tjej som berättade för mig att hon tänkt göra Gastro bypass operation, och att hon också tyckte jag skulle göra den, så jag ringde min läkare och fick skickat en remis till Landskrona.
Sommaren gick och i juni månad fick jag svar att där var 48 månader väntetid uff tänkte jag så länge orkar jag inte vänta, men tyvärr fick jag göra det, men så plötslig var där en som sa till mig varför ringer du inte och sätter dig i vårdgaranti köen istället det går mycket fortare så det gjorde jag i Augusti månad, så det var bara till att vänta och vänta, tiden gick och jag tänkte inte så mycket på det men så den 16 november 2009  fick jag så en tid till information om man fick den beviljad eller ej och så klart fick jag det och tro det eller ej jag fick en tid bara en vecka efter, den 24 nov, allt gick så fort att jag inte hann med, men lika bra det.
Själva operationen har gått bra det ända jag har haft problem med det är att magen gaser och tarmarna dom är lite livliga det låter så konstig att vem som hälst kan höra når maten kommer ner i tarmarna så bubblar och skriker det, när jag var på kontroll för några månader sedan så berättade jag om det och då viste dom var det var dom blir jo klogar med tiden men det är når tarmarna blir slappa när man har gått ner i vikt så ligger de slappa och vissa kan få problem med att få maten till att passera där och när det äntligen kommer igenom så får man magkramp som knap vill slippa och magen svullnar upp det är inget farligt men obehagligt. Nu har jag fått en tid till en operation den 19 januari 2012 dom vill sy om mina tarmar så jag slipper dom gas besväraren lite nervös är jag jo men tror det kommer att gå bra.
Fick reda på att från år 2010 någon gång så syr dom tarmarna på ett anat sätt så inte dom problem kommer att uppstå igen.

                                        

                                                 09 aug 2009 vikt för mycket.
 
                                       
                                                             30 aug 2009


11 okt 2009


31 dec 2009 -14 kg


24 jan 2010 -20 kg


9 feb 2010 -24 kg

 
-30kg   14-03 2010


-33  27-04 2010


-34 pingstafton 2010


-45 kg   2011-02-07


Nyårsafton 2011 -47 och vikten har stannat
Och jag är jätte nöjd med min vikt nu.